Hyvää heinäkuuta! Saakohan tänään Jokimiehet elämäänsä uusia käänteitä? Ehkäpä, sen saa vasta tietää luettuaan kolmannen luvun! Kommentoikaa, yllättikö tämä luku teitä/teidät?

----------

1709926.jpg

----------

Kahden ja puolen kuukauden kuluttua Ruusulassa...

----------

1709928.jpg

- Kiitos kyydistä! Leijona huudahti taksikuskilleen. Mihin tämä raaka Leijonamme on saapunut?

1709944.jpg

Mitä Leijona Ruokavarastossa (Ruusulan ainoassa kyläkaupassa) kuhnailee?! Hänenhän pitäisi olla sairaan puolisonsa rinnalla.

- Hhhmmm... ei ainakaan kissoja... Leijona mutisi ja käveli kaupan toiseen päätyyn.

1709945.jpg

Mutta miksi kaulapanta täytyi ostaa?

- Tasan 49§. Kassakonetäti mutisi hiljalleen.

- Tässä, pitäkää vaihtorahat. Leijona vastasi tyytyväisenä ja alkoi hyräillä:

1709931.jpg

"Jos vain, jos vain - naisen rinnalle sais. Joka osais pyykkiä pestä, ja ääntä kuuluis sydämmestä; rakkahin.. duubadiididii.."

- Munia on, maitoa on, sokerit - murot, kaikki on. Leijona mietti tarkoin, ettei mitään olisi jäänyt ostamatta.

- Se tekee 600§ tasan. Kassanhoitaja tokaisi ärtyisästi ja Leijona laskeskeli rahojansa.

- Tuleepa nykypäivänä kaupankäyntikin kalliiksi. Leijona mutisi ja antoi vasten tahtoaan tasan 600§ kassalle.

1709917.jpg

Illalla Leijonan kaupasta kotiinpäästyä hänellä oli pientä lahjaa puolisolle annettavana.

- Kas tässä. Ostin sen tänään. Leijona tuumasi ja kaivoi lahjan piilosta.

1709939.jpg

- Kiitos kulta, mitähän täällä mahtaa olla?! Sofia kiitti tyytyväisenä ja kolisteli pakettia.

- Et arvaakkaan. Koiran kaulapanta. Leijona tokaisi iloisesti.

1709915.jpg

- KAULAPANTA? Mihin minä sitä tarvitsen? Johonkin esileikkiin? Sofia huudahti erittäin yllättyneesti ja hämmästellen Leijonan kaulapantafilosofiaa.

- No... tuota... noin. Se ei ole... varsinaisesti sinulle... vaan Otolle. Leijona mutisi.

1709942.jpg

- OTOLLE? Onko meillä koira?!?!?! Sofia huudahti entistä yllättyneemmin. Koirako? - Minä vihaan koiria! Hän jatkoi tylysti.

- Ajattelin yllättää... olen näin herrasmiehenä huomannut kihlattuni lihavuuden joten ajattelin ostaa jotain joka saisi hänet hieman kivempiin kuosiin - leikkeily toverin! Leijona vinkkasi kaksimielisesti.

1709930.jpg

- Ja toiseksi: miehen ei pidä arvostella naisen "kokoa". Toiseksi, minä olen - RASKAANA! TAJUATKO, RASKAANA! Sofia huusi täyttä kurkkua idiootti miehelleen.

- R-ra-raskaana? Leijona änkytti.

1709927.jpg

- Mutta mistä minä olisin sen voinut tietää, että odotat meille lasta? Leijona kysyi hetken hiljaisuuden kuluttua.

- Hmp... Et mistään! En halunnut kertoa. Olisin tehnyt abortin jos olisin voinut, sillä SINÄ sanoit minulle - ettet ole valmis kantamaan huolta lapsesta. Sofia huudahti kiukkuisesti ja sekä yhtäpaljon järkyttyneesti.

- Ai jaa... Oletko varma, että minusta on i-isäksi? Leijona mutisi pelästyneesti.

1709941.jpg

- EN TODELLAKAAN! Meillä on nyt täällä - vähillä rahoilla elätettävä joku raksuttava hurtta ja sekä viaton lapsi kohdussasi joten sinusta ei TODELLAKAAN OLE ISÄKSI! Sinä hoidat koirasi, minä lapseni, selvä?

- Mu...

- EI MITÄÄN MUTTIA! ONKO SELVÄ? SINÄ ET KOSKA LAPSEENI! IKINÄ! YMMÄRRÄTKÖ?

1709932.jpg

Ja Leijona ymmärsi. Ehkäpä liiankin hyvin, sillä joka tapauksessa Sofia ei voinut kestää viattoman koiran ruikutusta joten auttoi hieman vasten tahtoaan Leijonaa. Leijona oli pettynyt itseensä sillä hän ei voinut millään tietää Sofia olevan raskaana - eikä Sofiakaan voinut tietää Leijonan koirasta.

1709935.jpg

Vaikka Otto olikin nokkela, erittäin touhukas, säikky muita koiria kohtaan ja melkoisen siisti, se oli siltikkin enemmän riesaa kuin mitään muuta Jokimiehille. "Ehkäpä Sofia olikin oikeassa, emme ole valmiita ottamaan koiraa meille." Leijona ajatteli ja huristi kohti odottavia töitä sairaalaan, sillä hän oli ensihoitaja SimCityn kuuluisimmassa sairaalassa.

1709937.jpg

Juuri Leijonan lähdettyä ja Sofian vessaan saavuttua lapsivesi valui pitkin kaakeleita lattialle. Supistuksen lisääntyivät tiuhaan tahtia ja kipu oli melkein sietämätön. Supistuksen jyystivät ja tuhlasivat Sofian energiaa ja hän huusi ja huusi kipua lieventääkseen.

1709925.jpg

Onneksi ovi oli jäänyt auki ja naapurit kuulivat Sofian huudot. Teppo Äyriäinen riensi apuun ja soitti ambulanssin pihallen ennen kuin olisi liian myöhäistä. Näin Sofia pääsi sairaalaan missä Leijona oli juuri päivystämässä. Riidasta huolimatta Sofia luotti ensiluokkaisen Leijonan apuun joka ohjasti hänet kätilöiden kanssa synnytysosastolle ja näin synnytys oli alkamassa. Seuraavana iltana Sofia oli tilanteeseen nähtyä huippukunnossa ja hänet sekä esikoisensa kotiutettiin. Yhdessä yössä Leijona oli puhkinut töitä heti kuultuaan, että Luoja oli luonut heille pojan. Sofian päästyä kotiin hän oli aivan ihmeissään lastenhuoneesta ja tippa nousi linssiin.

1709913.jpg

- Hän on niin ihana. Sofia sanoi Leijonalle ja tarttui häneen turvallisesti.

- Niin on. Hän on meidän poikamme. Leijona tokaisi ja otti Sofiaa lantiosta kiinni.

- Kulta, teit niin ihanaa työtä, oi olen niin ylpeä sinusta! Sofia huudahti varovaisesti...

1709938.jpg

... ja suuteli Leijonaa.

----------

Vuoden kuluttua...

----------

1709923.jpg

Rakkaus ja elämä loisti Jokimiesten keskellä ja sekä Sofian vatsassa. Kristianiksi kastettu poika oli varttunut aivan hirveästi ja hän muistutti äitiänsä kovasti.

- Juuri noin. Sofia hymyili ja katsoi esikoisensa kehittymistä. Ottokin oli saanut paikkansa, Kristianin sydämestä. Kevät oli saanut kukkasensa ja illalla vietettäisiin suurta juhlaa...

1709940.jpg

... jota oltiin odotettu jo kauan.

- Äh, tulisivat jo vieraas istumaan, en kestä seistä. Sofia mumisi kärsimättömänä.

1709922.jpg

- Tahdotko, Sofia Jokimies - ottaa minut aviomieheksesi ja rakastaa minua myötä ja vastoinkäymmisissä?

- Tahdon. Sofia ylisti ja...

1709919.jpg

... vieraat lausuivat kuorossa: "Saatte suudella morsianta."

1709943.jpg

Vaikka häät jouduttiinkin pitämään pienessä pakkasessa ja valkoisen maan yläpuolella (ja vieraitakin oli odotettua vähemmän), se ei haitannut juhlan iloa. Tällä hetkellä kaikkea riitti kaikille ja kellokaan ei ollut paljon. Ainoa joka hieman joutui odottamaan lämmitettyä maitoa, oli Kristian joka rääkyi suloisesti kehdossaan.

1709914.jpg

- Sanoit rakastavasi minua, rakastatko tätä kakkua jäätynyttä? Sofia pilaili ja tunki suuren mällin kakkua päin Leijona suuta, vaikka hädin tuskin ammottava kitalaki oli ehtinyt näkyä.

1709933.jpg

Sekunnin murto-osassa juhlat olivat loppu ja kiiltävä limusiini huristi pihaan ja Leijona hyppäsi sisään parin kaverinsa kanssa. Sofia jäi suosiolla juhlista paitsi, sillä hän ei malttanut jättää Kristiania yksin kotiin. Kakkulautasten korjausapuun pyydettiin Sofian opiskelija kaveri joka innokkaasti oli apuna - toistaiseksi.

----------

Mitä tapahtuu seuraavaksi? Sen saatte luvan lukea seuraavasta luvusta!

 

Pienen pieni gallup näin loppuun, mitä huomasitten otsikko kuvassa (maitotölkissä)? Jotakin outoa? Tuttua? Kuka arvaa ensimmäisenä...